VOOR KUNST EN LIJSTEN...

Designverlichting bij ArtXpoze. Interieur en Licht toont sinds kort een deel van het enorme assortiment designverlichting dat zij aan kan bieden.


* ONZE AKTUELE NIEUWSBERICHTEN

* NOVEMBER KUNSTMAAND: AKTIE KUNSTUITLEEN
Wie in november lid wordt van onze Kunstuitleen betaalt geen inschrijfkosten a € 9,50 en krijgt als extra welkomstcadeau een quick-scan interieur of lichtadvies naar keuze van onze Interieur en Licht specialist. (Vraag in onze vestiging naar de aktievoorwaarden.)

* OPENINGSTIJDEN
Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij ArtXpoze en Interieur en Licht zijn wekelijks (zonder afspraak) geopend op donderdag, vrijdag- en zaterdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur.
U kunt dit op de dag van bezoek altijd nog even checken op Facebook of Google.

* NU OOK DESIGNVERLICHTING BIJ ARTXPOZE
In onze galerie-ruimte is sinds kort een presentatie met designverlichting ingericht door
Interieur en Licht. Anneke Bulstra van Interieur en Licht ziet hiermee een lang gekoesterde wens in vervulling gaan, want naast het maken van lichtplannen en interieuradviezen, wilde zij graag een plek om haar designverlichting te tonen. Voor meer informatie over alles wat met licht en interieur te maken heeft kunt u terecht op de website van Interieur en Licht.

* NIEUWE KUNST EN LIJSTPROFIELEN IN COLLECTIE
Er is weer diverse nieuwe kunst te koop en te huur en ook de lijstencollectie is weer helemaal up-to-date.

BEZOEKEN OF TELEFONISCH KONTAKT:

"Strange Birds" van Jacqueline Schäfer: een aantal van deze vrolijke en kleurrijke keramieken beeldjes vindt U te koop in de Galerie.


Bezoeken / openingstijden
Uiteraard kunt U ons gewoon komen bezoeken in onze vestiging op het Krachtenveld 52 in Zeewolde tijdens de reguliere openingstijden. De aktuele openingstijden vindt u hierboven en op onze
Facebookpagina (klik hier) !

Routeplanner
Als U hier klikt komt U op een interactieve kaart van Google Maps en kunt U gemakkelijk Uw route naar ons bedrijf bepalen.

Opbellen
Telefonisch zijn we te bereiken via 036-5225229. Tijdens de openingstijden wordt U meestal meteen te woord gestaan. Verder zijn we over het algemeen tijdens de gangbare kantoortijden ook telefonisch bereikbaar. Mocht er een keer niemand aanwezig zijn, dan kunt U na de pieptoon van de voice-mail een bericht inspreken en wordt U meestal nog dezelfde dag teruggebeld.

* ARTXPOZE OP TWITTER:

ArtXpoze op Twitter: Klik op het logo en daarna op de knop "volgen" op ons account.


Na Facebook is ArtXpoze nu ook te vinden op Twitter. Op ons Twitter-account vindt U altijd de laatste nieuwtjes of verwijzingen naar de site en de Facebookpagina. Verder tonen we regelmatig mooi of nieuw werk uit de kunstcollectie en plaatsen we geregeld leuke linkjes of retweets van anderen en natuurlijk wetenswaardigheden op het gebied van inlijsten. Klik hier om naar ons Twitter-account te gaan.

DIGITALE INFO; E-MAIL EN FACEBOOK:

ArtXpoze op Facebook: Klik op het logo om naar ArtXpoze op Facebook te gaan en "Like" onze pagina........


E-mail
Natuurlijk kunt U ons ook mailen. Het mail-adres is info@artxpoze.nl . Wij beantwoorden mail meestal binnen 1 werkdag, soms sneller.

Facebook
ArtXpoze is aktief aanwezig op Facebook. U vindt daar naast bedrijfsnieuwtjes over ArtXpoze ook regelmatig wetenswaardigheden over kunst en lijsten, tips over kunstmanifestaties, exposities en berichten van onze branchevereniging Art & Frame.

U vindt onze Facebookpagina op www.facebook.com/ArtXpoze

ArtXpoze- Krachtenveld 52 - 3893 CD Zeewolde - Telefoon: 036-5225229 - E-mail: info@artxpoze.nl
Administratie: P/a Kunstuitleen Midden Nederland - Postbus 100 - 3890 AC - Zeewolde
Openingstijden:
klik hier voor de aktuele openingstijden.