Tekstversie

IN HET GEOGRAFISCH HART VAN NEDERLAND

Designverlichting bij ArtXpoze. Anneke Bulstra toont met Interieur en Licht sinds kort een deel van het enorme assortiment designverlichting dat zij aan kan bieden.


* ONZE AKTUELE NIEUWSBERICHTEN

* NOVEMBER KUNSTMAAND: AKTIE KUNSTUITLEEN
Wie in november lid wordt van onze Kunstuitleen betaalt geen inschrijfkosten a € 9,50 en krijgt als extra welkomstcadeau een quick-scan interieur of lichtadvies naar keuze van onze Interieur en Licht specialist. (Vraag in onze vestiging naar de aktievoorwaarden.)

* OPENINGSTIJDEN
Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij ArtXpoze en Interieur en Licht zijn wekelijks (zonder afspraak) geopend op donderdag, vrijdag- en zaterdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur.
U kunt dit op de dag van bezoek altijd nog even checken op Facebook of Google.

* NU OOK DESIGNVERLICHTING BIJ ARTXPOZE
In onze galerie-ruimte is sinds kort een presentatie met designverlichting ingericht door
Interieur en Licht. Anneke Bulstra van Interieur en Licht ziet hiermee een lang gekoesterde wens in vervulling gaan, want naast het maken van lichtplannen en interieuradviezen, wilde zij graag een plek om haar designverlichting te tonen. Voor meer informatie over alles wat met licht en interieur te maken heeft kunt u terecht op de website van Interieur en Licht.

* NIEUWE KUNST EN LIJSTPROFIELEN IN COLLECTIE
Er is weer diverse nieuwe kunst te koop en te huur en ook de lijstencollectie is weer helemaal up-to-date.

Het bijzondere van de Kunstuitleen van ArtXpoze in Zeewolde is dat de collectie vrijwel volledig uit originele schilderijen bestaat. Waar U bij andere Kunstuitlenen veel reproducties aantreft vindt U bij ons vooral originele hedendaagse, kleurrijke kunst op canvasdoek. Dus als U al langer met het idee speelt om wat moois voor aan de muur te zoeken: wordt gewoon lid. De prijzen zijn alleszins betaalbaar en de helft van het huurbedrag bestaat uit een spaardeel waarmee U bij aankoop van een schilderij een (aan)betaling kunt doen. Nieuwsgierig geworden? Bezoek ons eens vrijblijvend tijdens onze openingsuren. (Klik hier.)

Casper Faassen Van deze inmiddels bekende kunstenaar zijn er nu een aantal mooie werken in collectie. Dit werk met de titel Portrait hebben wij onlangs bij iemand thuis op mogen hangen.

NIEUWE KUNST VAN DIVERSE KUNSTENAARS


Na een schitterende expositie met recent werk van Ineke ten Kaate hebben we een aantal van deze werken in de collectie van ArtXpoze opgenomen. De nieuwe schilderijen zijn te huur en te koop via de Kunstuitleen. De afgelopen periode is onze collectie uitgebreid met nieuw werk van o.a. Selwyn Senatori, Jochem de Graaf, Henry Brand, en Casper Faassen. Ook deze werken zijn te koop of te huur via onze Kunstuitleen. Momenteel is er tevens een koopjeshoek ingericht met diverse wissellijsten en een kleine selectie mooie zeefdrukjes van Hubert Sabelis.

Balletdanseres van Ineke ten Kaate: één van de prachtige schilderijen van Ineke ten Kaate in onze uitleen- en verkoopcollectie.

* ARTXPOZE OP TWITTER:

ArtXpoze op Twitter: Klik op het logo en daarna op de knop "volgen" op ons account.


Na Facebook is ArtXpoze nu ook te vinden op Twitter. Op ons Twitter-account vindt U altijd de laatste nieuwtjes of verwijzingen naar de site en de Facebookpagina. Verder tonen we regelmatig mooi of nieuw werk uit de kunstcollectie en plaatsen we geregeld leuke linkjes of retweets van anderen en natuurlijk wetenswaardigheden op het gebied van inlijsten. Klik hier om naar ons Twitter-account te gaan.

* ARTXPOZE OP FACEBOOK:

ArtXpoze op Facebook: Klik op het logo om naar ArtXpoze op Facebook te gaan en "Like" onze pagina........


ArtXpoze is aktief aanwezig op Facebook. U vindt daar naast bedrijfsnieuwtjes over ArtXpoze ook regelmatig wetenswaardigheden over kunst en lijsten, tips over kunstmanifestaties, exposities en berichten van onze branchevereniging Art-Frame.

U vindt onze Facebookpagina op www.facebook.com/ArtXpoze

De Kunstuitleen van ArtXpoze:

De Kunstuitleen van ArtXpoze: Keus uit honderden originele kunstwerken voor betaalbare prijzen, zoals dit schilderij van de bekende kunstenares Wilhelmien Nijboer. Wilt U dit kunstwerk of een ander mooi schilderij in Uw huis? Word dan nu lid van de Kunstuitleen.


* NIEUWS UIT DE LIJSTENMAKERIJ:

De combirail van Artiteq: praktisch en stijlvol. De combirail combineert het mooi ophangen van kunstwerken samen met een goede verlichting.


* Vernieuwing lijstencollectie en demowand verlichtingsrail

In onze verkoopruimte hebben we een demowand met verlichtingsrail. Voor meer informatie over deze ophangrail en andere ophangsystemen kunt U hier klikken. Onlangs is de hele lijstencollectie onder de loep genomen en verjongd met zo'n 150 nieuwe aluminium en houten profielen. U kunt nu weer kiezen uit ruim 1500 verschillende lijstprofielen, van heel betaalbaar tot zeer exlusief, waar wij voor U de mooiste inlijstingen mee kunnen maken !

Spetterende schilderkunst van Ineke ten Kaate

Allez Bleu, een schilderij van de Tour de France. Ineke ten Kaate volgde eerst de Tour de France en een jaar later kwam ze met een hele serie schilderijen die ze exposeerde bij de diverse finish-plekken van de Tour. Een aantal van die werken is bij ArtXpoze te huur en te koop.

* WEETJES OVER ONS BEDRIJF EN DE WEBSITE:

ArtXpoze: de Kunstuitleenruimte en de lijstenmakerij; keus uit honderden schilderijen en ruim 1500 verschillende lijstprofielen.


ArtXpoze is een modern bedrijf, met enthousiaste mensen, goed vakmanschap en ouderwetse service. Een bedrijf, dat diverse diensten aanbiedt rondom inlijsten, kunstverkoop en kunstuitleen. Daarnaast bieden we ook diensten aan als (verkoop)styling, inrichtingsadviezen en verlichtingslichtplannen met samenwerkingspartner Interieur en Licht. Op deze website treft U informatie aan over de vele mogelijkheden die ArtXpoze U kan bieden.

Bij ArtXpoze vindt U een combinatie van diensten onder één dak, die elkaar naadloos aanvullen. Zo hebben wij een ruim gesorteerde LIJSTENMAKERIJ en in onze GALERIE/KUNSTUITLEEN kunt U een keus maken uit enkele honderden originele schilderijen van kunstenaars uit binnen- en buitenland. Op de SERVICEPAGINA'S kunt U alles vinden over kontaktgegevens, openingstijden, route en de overige diensten die ArtXpoze U verder nog kan bieden op het gebied van waardebepaling, kunstbemiddeling, inrichtingsadvies en meer... Door deze combinatie van diensten hoeft U niet meer van winkel naar winkel. U vraagt het; wij zorgen ervoor! Makkelijker kan het niet. Over het algemeen hebben we over alles wat we voor U kunnen doen informatie geplaatst op onze site. U kunt ook gebruik maken van de ingebouwde zoekmachine of op de SERVICEPAGINA'S naar de SITEMAP gaan. U kunt dan heel makkelijk een bepaald onderwerp opzoeken. Mocht er iets zijn rondom deze vakgebieden dat niet genoemd staat op onze site; vraag er gerust naar. Ook dan zullen we naar een oplossing zoeken of kunnen we U doorverwijzen naar een ander bedrijf. We beschikken wat dat betreft over een zeer uitgebreid netwerk.

Graag verwelkomen wij U bij ArtXpoze

Diversiteit; 2 schilderijen, 2 stijlen...

Naw-gegevens:

ArtXpoze- Krachtenveld 52 - 3893 CD Zeewolde - Telefoon: 036-5225229 - E-mail: info@artxpoze.nl
Administratie: P/a Kunstuitleen Midden Nederland - Postbus 100 - 3890 AC - Zeewolde
Openingstijden:
klik hier voor de aktuele openingstijden.