U bevindt zich hier: Startpagina
Verder naar: Lijstenmakerij Kunstuitleen en Galerie Kunstenaars en catalogus kunstcollectie Interieur- en Lichtadvies Kontakt en overige info
Algemeen:

Zoeken naar:

ArtXpoze in Zeewolde: voor kunst en lijsten !

IN HET GEOGRAFISCH HART VAN NEDERLAND


* ONZE ACTUELE NIEUWSBERICHTEN

* OPENINGSTIJDEN
Dit najaar is Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij ArtXpoze (zonder afspraak) open op vrijdag en zaterdag tussen 09.00 en 12.00 uur.
U kunt dit op de dag van bezoek altijd nog even checken op Facebook of Google. (Op maandag t/m donderdag wordt er uitsluitend op afspraak gewerkt.)

* SUPER-AKTIE KUNSTUITLEEN
Wie nu lid wordt van onze Kunstuitleen krijgt een mooi welkomstgeschenk. Omdat onze
Kunstuitleen op de Veluwe 30 jaar bestaat, krijgt ieder nieuw lid bij inschrijving bij een vestiging van Kunstuitleen Midden Nederland 30 euro spaartegoed bijgeschreven op zijn of haar account. Dus wie er al eens over dacht om misschien lid te worden bij de Kunstuitleen van ArtXpoze; nu is het een goed moment, want deze aktie maakt het wel heel aantrekkelijk!

Afbeelding: Najaar bij ArtXpoze - Met een afbeelding van dit frisse schilderij van Catrien Dirkmaat, " De kleur van het licht", luiden we de zomer van 2019 uit en gaan we kleurrijk de herfst in.

Afbeelding: Cosy gemaakt door Wil Mijer - Van de wereldwijd bekende fotografe Wil Mijer hebben we een aantal foto's exclusief in collectie. Ze zijn verder wel te zien op internet bij de diverse fora, maar in print zijn ze alleen via een zeer gelimiteerde oplage te koop of te huur via onze Kunstuitleen.

DESIGNVERLICHTING EN NIEUWE LIJSTEN


* NU OOK DESIGNVERLICHTING TE ZIEN BIJ ARTXPOZE
In onze galerie-ruimte is sinds kort een presentatie met designverlichting ingericht door
Interieur en Licht. Anneke Bulstra van Interieur en Licht ziet hiermee een lang gekoesterde wens in vervulling gaan, want naast het maken van lichtplannen en interieuradviezen, wilde zij graag een plek om haar designverlichting te tonen. Voor meer informatie over alles wat met licht en interieur te maken heeft kunt u terecht op de website van Interieur en Licht.

* NIEUWE KUNST EN LIJSTPROFIELEN IN COLLECTIE
Er is weer diverse nieuwe kunst te koop en te huur en ook de lijstencollectie is weer helemaal up-to-date.

Het bijzondere van de Kunstuitleen van ArtXpoze in Zeewolde is dat de collectie vrijwel volledig uit originele schilderijen bestaat. Waar U bij andere Kunstuitlenen veel reproducties aantreft vindt U bij ons vooral originele hedendaagse, kleurrijke kunst op canvasdoek. Dus als U al langer met het idee speelt om wat moois voor aan de muur te zoeken: wordt gewoon lid. De prijzen zijn alleszins betaalbaar en de helft van het huurbedrag bestaat uit een spaardeel waarmee U bij aankoop van een schilderij een (aan)betaling kunt doen. Nieuwsgierig geworden? Bezoek ons eens vrijblijvend tijdens onze openingsuren. (Klik hier.)

Afbeelding: Designverlichting bij ArtXpoze. - Anneke Bulstra toont met Interieur en Licht sinds kort een deel van het enorme assortiment designverlichting dat zij aan kan bieden.

Afbeelding: Casper Faassen - Van deze inmiddels bekende kunstenaar zijn er nu een aantal mooie werken in collectie. Dit werk met de titel Portrait hebben wij onlangs bij iemand thuis op mogen hangen.

NIEUWE KUNST VAN DIVERSE KUNSTENAARS


Na een schitterende expositie met recent werk van Ineke ten Kaate hebben we een aantal van deze werken in de collectie van ArtXpoze opgenomen. De nieuwe schilderijen zijn te huur en te koop via de Kunstuitleen. De afgelopen periode is onze collectie uitgebreid met nieuw werk van o.a. Selwyn Senatori, Jochem de Graaf, Henry Brand, en Casper Faassen. Ook deze werken zijn te koop of te huur via onze Kunstuitleen. Momenteel is er tevens een koopjeshoek ingericht met diverse wissellijsten en een kleine selectie mooie zeefdrukjes van Hubert Sabelis.

Afbeelding: Balletdanseres van Ineke ten Kaate: - één van de prachtige schilderijen van Ineke ten Kaate in onze uitleen- en verkoopcollectie.

De Kunstuitleen van ArtXpoze:

Afbeelding: De Kunstuitleen van ArtXpoze: - Keus uit honderden originele kunstwerken voor betaalbare prijzen, zoals dit schilderij van de bekende kunstenares Wilhelmien Nijboer. Wilt U dit kunstwerk of een ander mooi schilderij in Uw huis? Word dan nu lid van de Kunstuitleen.

* NIEUWS UIT DE LIJSTENMAKERIJ:


* Vernieuwing lijstencollectie en demowand verlichtingsrail

In onze verkoopruimte hebben we een demowand met verlichtingsrail. Voor meer informatie over deze ophangrail en andere ophangsystemen kunt U hier klikken. Onlangs is de hele lijstencollectie onder de loep genomen en verjongd met zo'n 150 nieuwe aluminium en houten profielen. U kunt nu weer kiezen uit ruim 1500 verschillende lijstprofielen, van heel betaalbaar tot zeer exlusief, waar wij voor U de mooiste inlijstingen mee kunnen maken !

Afbeelding: De combirail van Artiteq: praktisch en stijlvol. - De combirail combineert het mooi ophangen van kunstwerken samen met een goede verlichting.

Spetterende schilderkunst van Ineke ten Kaate

Afbeelding: Allez Bleu, een schilderij van de Tour de France. - Ineke ten Kaate volgde eerst de Tour de France en een jaar later kwam ze met een hele serie schilderijen die ze exposeerde bij de diverse finish-plekken van de Tour. Een aantal van die werken is bij ArtXpoze te huur en te koop.

* WEETJES OVER ONS BEDRIJF EN DE WEBSITE:


ArtXpoze is een modern bedrijf, met enthousiaste mensen, goed vakmanschap en ouderwetse service. Een bedrijf, dat diverse diensten aanbiedt rondom inlijsten, kunstverkoop en kunstuitleen. Daarnaast bieden we ook diensten aan als (verkoop)styling, inrichtingsadviezen en verlichtingslichtplannen met samenwerkingspartner Interieur en Licht. Op deze website treft U informatie aan over de vele mogelijkheden die ArtXpoze U kan bieden.

Bij ArtXpoze vindt U een combinatie van diensten onder één dak, die elkaar naadloos aanvullen. Zo hebben wij een ruim gesorteerde LIJSTENMAKERIJ en in onze GALERIE/KUNSTUITLEEN kunt U een keus maken uit enkele honderden originele schilderijen van kunstenaars uit binnen- en buitenland. Op de SERVICEPAGINA'S kunt U alles vinden over kontaktgegevens, openingstijden, route en de overige diensten die ArtXpoze U verder nog kan bieden op het gebied van waardebepaling, kunstbemiddeling, inrichtingsadvies en meer... Door deze combinatie van diensten hoeft U niet meer van winkel naar winkel. U vraagt het; wij zorgen ervoor! Makkelijker kan het niet. Over het algemeen hebben we over alles wat we voor U kunnen doen informatie geplaatst op onze site. U kunt ook gebruik maken van de ingebouwde zoekmachine of op de SERVICEPAGINA'S naar de SITEMAP gaan. U kunt dan heel makkelijk een bepaald onderwerp opzoeken. Mocht er iets zijn rondom deze vakgebieden dat niet genoemd staat op onze site; vraag er gerust naar. Ook dan zullen we naar een oplossing zoeken of kunnen we U doorverwijzen naar een ander bedrijf. We beschikken wat dat betreft over een zeer uitgebreid netwerk.

Graag verwelkomen wij U bij ArtXpoze

Afbeelding: ArtXpoze: - de Kunstuitleenruimte en de lijstenmakerij; keus uit honderden schilderijen en ruim 1500 verschillende lijstprofielen.

Afbeelding: Diversiteit; 2 schilderijen, 2 stijlen... -

Naw-gegevens:

ArtXpoze- Krachtenveld 52 - 3893 CD Zeewolde - Telefoon: 036-5225229 - E-mail: info@artxpoze.nl
Administratie: P/a Kunstuitleen Midden Nederland - Postbus 100 - 3890 AC - Zeewolde
Openingstijden:
klik hier voor de aktuele openingstijden.